Vattenavstängning i Färna UPPDATERAD

Vattenavstängning i Färna UPPDATERAD

***UPPDATERING 20240130 – 10:00***
Svar på proverna har kommit och vattnet är påkopplat till Färna igen. Ingen påverkan på vattnet påvisades. Tack för ert visade tålamod och förståelse.

Vi vill meddela att det har inträffat en incident vid vårt vattenverk i Färna. Tyvärr har vi blivit tvungna att stänga av vattenförsörjningen, till Färna, tillfälligt med omedelbar verkan.

Orsaken till denna åtgärd är ett inbrott i vattenverket och vi genomför för närvarande en utredning för att säkerställa att vattnet inte har blivit kontaminerat eller påverkat på annat sätt. Er hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet, och vi tar detta på största allvar.
Vi ber om ert tålamod och förståelse medan vi arbetar för att lösa denna situation så snabbt och säkert som möjligt.

Vi kommer att fortsätta att hålla er informerade om utvecklingen och när vi förväntar oss att kunna återställa vattenförsörjningen. Vi ber er att följa våra officiella kanaler för uppdateringar och vid behov kan ni kontakta oss via denna adress: va-arbete@skinnskatteberg.se

Vi ber om ursäkt för det besvär och de olägenheter detta kan medföra och tackar er för ert samarbete och förståelse i denna situation.