1 februari öppnar biblioteket igen!

1 februari öppnar biblioteket igen!

Öppettider
Måndag – Torsdag 12.00 – 17.00
Fredag 10.00 -15-00

Biblioteket och Covid-19
På grund av den ökade spridningen av Covid-19 i länet och Folkhälsomyndighetens avrådan från att vistas på allmänna platser, så som exempelvis bibliotek, vill vi uppmana dig som besökare att tänka på följande innan eller under ditt biblioteksbesök:

  • -Många på biblioteket? – Kom tillbaka senare eller vänta utanför. Ett maxantal på 12 personer får vistas i lokalen samtidigt.
  • -Om du bara ska återlämna medier – återlämna i bokinkastet som finns utanför biblioteket.
  • -Tänk på att inte uppehålla dig i lokalen längre än nödvändigt.
  • -Handsprit finns vid bibliotekets entré, självscanningsautomat, tidningsrum och datorer. Vi uppmanar alla som vistas i lokalen och använder bibliotekets utrustning och medier att använda handsprit.
  • -Vid lån av medier – använd självscanningsautomaten. På så sätt håller vi avstånd och minskar smittspridningen.
  • -Som ytterligare åtgärd för att minska folksamling och smittspridning har bibliotekets planerade arrangemang och aktiviteter ställts in.

 Vi ber om överseende med att vi i ett led att minska smittspridningen har något minskad personalstyrka i biblioteket.

Utökad service i coronatider
Som en utökad service för personer i riskgrupp erbjuder vi ”Boken kommer”. Kontakta oss per mejl eller telefon för att beställa denna service som innebär att boken kommer till din dörr. Vi bistår gärna med att lämna reserverade böcker utanför vår entré. Hör av dig innan biblioteksbesöket så ordnar vi det!

Skinnskattebergs bibliotek
0222-51 56 00
biblioteket@skinnskatteberg.se