Material sökes till Upplev Skinnskatteberg 2019!

Redan nu börjar vi arbetet med en ny upplaga av turistmagasinet Upplev Skinnskatteberg, denna gång till sommaren 2019. Du som är företagare och/eller en engagerad föreningsmedlem som träffar turister, eller har aktiviteter, produkter, alternativt tjänster, som du bedömer är av intresse för turister är du varmt välkomna att skicka in material till redaktionen. Vi är tacksamma för allt material vi får in och är även angelägna om att få med trevliga bilder till magasinet. Vill du vara med skriver du och/eller din verksamhet eller förening texten ni vill ha med till tidningen själva och skickar bilder ni tycker passar.

Har du frågor får du gärna kontakta redaktionen som består av Therese Kihlander, Samordnare turism och näringsliv, samt Gabriel Andersson och Christopher Åberg, Kommunikatörer.

Formuläret för att medverka, samt kontaktuppgifter till redaktionen hittar du Formulär Upplev 2019

Vi tackar på förhand för engagemanget och ber samtliga respektera att sista inlämningsdatumet är den 14 januari 2019!