Västmanland Turism två Pre Summit Adventure till Skinnskatteberg

Västmanland Turism två Pre Summit Adventure till Skinnskatteberg
Imorgon 14 september genomför Västmanland Turism två Pre Summit Adventure (PSA), resor för internationella delegater som ska medverka på Adventure Travel Trade Associations (ATTA), kongress i Göteborg 16 – 19 september.
 
ATTA är en global organisation som tillsammans med besöksnäringen strävar efter ett mer hållbart resande. Västmanland Turism har varit drivande i arbetet att få kongressen till Sverige.
 
Kongressen som tar emot 750 delegater från hela världen och sedan länge är slutsåld, har bjudit journalister från internationella media till ett Pre Summit Adventure. I Västmanland är det WildSweden och Fallingetorp för fä och folk som valts ut av VisitSweden och ATTA som värdar för besöken.
 
Under sin vistelse i Skinnskatteberg och Kolarbyn kommer delegation så testa på BushCraft med Jonas Vildmark. Gruppen får lära sig överlevnadstekniker, att göra upp eld utan tändstickor., ta del av en fantastisk berättelse om naturen och människans koppling till den. Kolarbyn är en udda boendeanläggning där det går att plocka blåbär på taket av en kolarkoja, hugg din ved själv och laga mat över öppen eld.