För dig som vill boka kommunens idrottshallar – Nu är det enklare än någonsin!

För dig som vill boka kommunens idrottshallar – Nu är det enklare än någonsin!

Oavsett om du vill få tillgång till någon av idrottshallarna för att sporta, fira kalas eller något annat roligt så har vi nu öppnat upp en digital bokningssida. Där kan du enkelt se vilka dagar och tider som är lediga, lägga in din bokning och betala direkt. Smidigare än så kan det inte bli tycker vi. Vi hoppas att du kommer tycka det samma nästa gång du med några knapptryckningar gör din bokning.

De bokningsbara platserna är Sporthallen, Gymnastiksalen och Masbo IP i Skinnskatteberg, och Riddarhyttans gymnastiksal.

All information om hur du gör, vad du ska tänka på under din bokning och hur du hämtar ut en nyckel till just den lokal du ska vara i hittar du på vår hemsida Där hittar du också länken till bokningssidan.

För de föreningar som har barn- och ungdomsverksamhet och vill göra en bokning som sträcker sig över hela terminen gäller samma ansökningsförfarande som tidigare. Instruktioner för detta och ansökningsblankett för föreningens önskemål om dag och tid finns såklart också på vår hemsida.

Välkommen till någon av Skinnskattebergs kommuns idrottsanläggningar!